apa itu ???

apa itu bengang ?
apa itu geram ? 
apa itu buang masa?
apa itu buang duit?
apa itu buang tenaga ?

itu semua timbul dengan satu sebab apabila dengan penat lelah nya mendaki gunung yang tinggi sekali kelas cancel. kalau hari biasa boleh terima lagi ni hari sabtu di mana bus memang tak ada lah nak ambik and jemput .

kelam kabut aku balik hostel dengan hujan lebatnya lagi . dah sampai hostel patah balik jalan kaki pergi lrt bangsar dengan berpayungkan payung yang memang macam tak berpayung lagaknya .nasib tak lencun je. 
part yang tak boleh bla masa nak lintas jalan seberang kampus. aku cakap kat mimi guna kuasa tangan.
 part mimi okay ja . part aku kereta semua laju memang cuak lah kan karang dengan tangan tangan aku hilang karang . duduk tengah tengah jalan tunggu kereta redha. 

sampai sampai kelas duduk dalam 10 minit then diumumkan berita yang pada mulanya memang happy kelas takde . tapi yang tak happy nya macam buang masa merentas semua benda ni sekali cancel .balik tak bawak apa .memang serius cakap geram gilaaaa..
masa itu emas ceh baru lah nak ingat masa emas la bagai.
apa lagi balik lah hostel dengan keadaan yang sangat penat.
tak apalah mungkin ada hikmahnya semua ini 
mana nak tau nanti dapat terus arab A ke kan kan .
macam best je :D
amin....

No comments:

Post a Comment