cukup berani?

pernah aku tanya seseorang tak takut ke duduk sorang ?

sekali ada yang menyembur aku dengan bagi jawapan 

aku tak suka betul part orang tanya soalan tak takut ke duduk sorang . nanti hang mati hang sensorang jugak kat dalam kubur. nak takut pasai pa? kalau benda nak jadi jadi jugak . pasal kes bunuh kat taman melati tu siapa nak jangka benda tu nak jadi ? kalau fikir pasal safety .tempat yang safety tu pun boleh je jadi. kalau ikutkan nak mati tengah duduk elok elok huhahuha pun boleh mati sat. 

bila fikir ada betul jugak apa yang dia cakap tapi at least kita kena jugak ambil langkah berjaga jaga supaya benda yang dah jadi tu tidak terjadi pada kita .simpang malaikat 44.jangan dok fikir diri ni berani sangat sampai nanti memakan diri.siapa tak takut dok sorang? nak nak lagi jauh dari family. mungkin dia dah belajar berdikari tu pasai dia tak kisah pun kalau dok sorang.

part yang duduk hostel ramai ramai ni pun ada yang still takut. bukan dalam hostel dia sensorang .ramai ada sekeliling dia masih jugak dia takut . haaaaa .lain orang lain cara, lain manusia lain perilakunya :D


No comments:

Post a Comment