semakin ku kejar semakin kau jauh

semakin dikejar semakin menjauh
semakin disuka semakin membenci
semakin dirindu semakin menyepi

pernah tak kita nak benda tu sangat sangat kita dah nak dapat dah sekali zappppp hilang .
pernah tak kita suka someone kita rasa dia pun suka kita sekali tup tup dengan orang lain
pernah tak kita suka gila gila dah rumah tu sekali orang lain dapat
agak agak apa kita rasa?
sedap gila kan?
macam sedap je macam try buat lagi je.
hey memang tak lah.!!!!!!!!
kecewa tahap tinggi kuasa tertinggi lah kata kau.

memang bila kita nak sesuatu jarang kita dapat dengan senang senang mesti ada proses proses yang kita kena hadap. macam buat kek . ada proses dia kan sama jugak macam kita baby dulu proses merangkak berjalan berlari jatuh. haaaaaaaa so aku rasa aku sedang menghadapi proses untuk mendapatkan benda tu.
walaupun rasa kecewa tu tinggi menggunung tapi dengan semangat dan keazaman yang tinggi dan berterusan aku akan dapat jugak . ceh yakin itu wajib . bukan harus hee.

rezeki itu ada di mana mana .asalkan kita ada usaha dan kita yakin selain itu kita tawakal dan berserah sahaja . pasti akan dapt jugak nanti.

# motif cari rumah tak jumpa jumpa .

No comments:

Post a Comment